Het Instituut

Het Instituut voor Het Nieuwe Familieopstellen is in hoofdzaak opgericht voor de opleiding Het Nieuwe Familieopstellen.

Het is de wetenschap van alle intermenselijke relaties.

De achterliggende visie en filosofie is het ontdekken van de grootsheid van de mens in relatie tot het GEHEEL.

Wij zijn daarin heel aards en heel spiritueel.

Met spiritueel bedoelen wij dat wij energieƫn die in ons mens zijn en in de mensheid werken niet kunnen zien, wel het resultaat, het fenomeen kunnen wij zien. Hierbij is onze visie dat afstand nemen, vertragen, oordeel vrij waarnemen en stil worden belangrijke factoren zijn om je over te geven aan een werkelijkheid en een kracht die vanuit een ander bewustzijn ons meeneemt en stuurt.

De verbinding met en het leren werken vanuit het GEHEEL zonder onderscheid brengt ons naar het bewustzijn waar wij alles toestemmen zoals het is. Dit vergt een grote reinigingskracht van wie dit wil verwerven aangezien wij onze tot nu toe aannames, concepten, visies, overtuigingen en projecties dienen te verstillen om ons te bewegen naar de werkelijke energie die ons stuurt. 

Het Instituut organiseert naast de OPLEIDING HET NIEUWE FAMILIEOPSTELLEN, kortere cursussen die ook door gastdocenten aangeboden die wij als heel waardevol inschatten. Zo zijn wij heel begaan met de integratie van prille  imprentingen in onze ontwikkeling als mens en als ziel voor het aardse bestaan, onze conceptie, de zwangerschap en geboorte.

Wekt dit jouw interesse op en wens je op de hoogte te blijven van ons aanbod, schrijf je dan op onze NIEUWSBRIEF