Odilon Mets ° 1955, ik ben papa van vier kinderen, grootvader van 7 kleinkinderen en man van Anke.

Sedert 1997 volgde ik talrijke opleidingen waaronder een therapeuten opleiding (neo-hypnotherapie en familieopstellen). Ik volgde een eenjarige opleiding in de toenmalige New Man Academie met Robert Doetsch en Sneh Schnabel en daarna een driejarige opleiding in het Stark Institute bij Heinz Stark (). In 2011 begaf ik mij naar de bron bij Bert Hellinger en besloot onmiddellijk de opleiding in wat Bert noemde, ‘Het Nieuwe of het Geestelijke’ familieopstellen, te volgen. Acht jaar was ik bij Bert en Sofie, ook in verschillende continenten.

Bij het leiden van mijn eigen groepen en individuele sessies komen regelmatig verrassend pre- en perinatale thema’s naar boven. Mede dankzij mijn vrouw Anke die zich daarin specialiseerde, opent dit veld voor mij een nog groter bewustzijn van het grotere geheel dat ons stuurt. Wat mij fascineert is het gevoel van openheid naar een onbegrensd bewustzijn.

Mijn naam is Anke Hornbüssel °1958 en ik ben gastdocente in de opleiding ‘Het Nieuwe Familieopstellen’. Odilon ontmoette ik in Duitsland in de bijscholing fenomenologisch en systemisch werk. Nadien met de ontdekking naar mezelf volgde ik langjarige opleidingen pre- en perinatale trauma integratie voor volwassenen en baby’s. Ik was gefascineerd door de ervaringswereld van embryo, foetus en baby  en de inprentingen die al voor de conceptie het leven sturen. In de opleiding Het Nieuwe Familieopstellen geef ik een driedaagse en breng ik de studenten naar hun prilste ervaringen. Het raakt mij telkens opnieuw diep in mijn hart als ik zie hoe mensen veranderen in contact met hun innerlijke baby (en foetus of embryo).